Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marató de lectures cooperatives al Museu Àngel Guimerà del Vendrell

Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, el 27 de març, les portes del museu estaran obertes per a llegir textos de Guimerà

La marató de lectures vol donar continuïtat al taller de recitació per a infants impartit pel poeta Josep Pedrals, el passat 15 de març, a la Biblioteca Terra Baixa (a la imatge) La marató de lectures vol donar continuïtat al taller de recitació per a infants impartit pel poeta Josep Pedrals, el passat 15 de març, a la Biblioteca Terra Baixa (a la imatge) BIBLIOTECA DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2024 20:24

Aquest dimecres 27 de març, se celebra el Dia mundial del Teatre. Per aquest motiu, la Casa Museu Àngel Guimerà ha preparat una activitat participativa durant tot el dia que ajudarà a difondre l’obra i els textos del dramaturg.

D’11 a 14 h i de 17 a 19 h, les portes estaran obertes per vindre a llegir textos d’Àngel Guimerà a la sala del teatre, que s’enregistraran per la RTV del Vendrell i també es podran seguir en directe pel canal de Youtube dels Museus del Vendrell.

Al museu hi haurà un espai amb diversos textos que els visitants que vinguin podran escollir quin els hi agrada més, des de discursos, fragments de cartes, poemes o fragments de les obres de teatre més conegudes de Guimerà. Tot i així, qui vulgui també es podrà portar el seu escrit preferit d’Àngel Guimerà i llegir-lo.

Aquesta proposta va lligada amb els tallers de recitació que va dur a terme el poeta Josep Pedrals el 14 i 15 de març per a públic infantil i adults a la Biblioteca pública Terra Baixa i al mateix museu, i que van tenir molt bona acollida.

Des de la casa pairal del dramaturg animen a tothom qui vulgui formar part d’aquesta Marató de lectures cooperatives, que s’acosti al museu i formi part d’aquest enregistrament. La iniciativa servirà per donar a conèixer la figura d’un dels autors teatrals més importants del segle XIX, dins dels actes de commemoració de l’Any Guimerà aquest 2024.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: