Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Mas d'en Pastor de Tarragona demanen un bon ús dels contenidors

Es van concentrar per denunciar l'incivisme de persones que deixen la brossa fora dels contenidors, procedents d'altres urbanitzacions de Tarragona o dels Pallaresos

Pancarta veïnal a la urbanització Mas d'en Pastor demanant un bon ús dels contenidors Pancarta veïnal a la urbanització Mas d'en Pastor demanant un bon ús dels contenidors AV MAS D'EN PASTOR
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Agost 2021 12:39

Un grup de veïns i veïnes de la urbanització Mas d'en Pastor de Tarragona es va concentrar aquest divendres a la tarda per demanar un bon ús dels contenidors instal·lats en un dels accessos al barri. L'AV Mas d'en Pastor va penjar una gran pancarta on deia: "Si no vols les escombraries a la teva porta, no les deixis als altres. Si no hi ha cap contenidor no les deixis fora. Mantinguem la zona neta".

D'aquesta manera, el veïnat denuncia aquelles persones -la majoria procedents d'altres urbanitzacions dels Pallaresos o de Tarragona- que es personen a la bateria de contenidors situada a l'entrada i deixen la bossa de brossa fora dels contenidors.

La concentració d'ahir va comptar amb la presència de representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), que va mostrar el seu suport a l'entitat veïnal. També hi va assistir el conseller de Neteja i Serveis Generals de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, que va elogiar la voluntat de l'associació de veïns de mantenir la zona neta i va informar als veïns que estan dedicant "tots els esforços possibles, amb els tècnics i l'empresa de neteja, per arribar a totes les zones de la ciutat". Fortuny també avançar que s'han de destinar recursos per evitar que zones com aquesta urbanització es converteixin en abocadors.

Concentració veïnal amb membres de l'AV Mas d'en Pastor, de la FAVT i el conseller Jordi Fortuny: 

concentració veïns Mas Pastor incivisme

Per la seva banda, l'AV Mas d'en Pastor, tot i ser conscient que la majoria d'incívics no són de la urbanització, va recordar als presents que "hem de seguir preocupats per mantenir la zona neta". Per això l'associació de veïns anima a tothom a comunicar incidències a través del Whatsapp creat o a través de l'aplicació "EPP" de l'Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: