Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns posen papereres a la plaça Corsini per denunciar aquesta mancança

La iniciativa de l'Associació de Veïns Tarragona Centre ha demostrat que, en poques hores, les papereres de la campanya s'han omplert

En poques hores s'ha demostrat que les papereres a Corsini són molt necessàries En poques hores s'ha demostrat que les papereres a Corsini són molt necessàries AV TARRAGONA CENTRE
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Desembre 2018 13:09

L'Associació de Veïns Tarragona Centre ha posat aquest cap de setmana paperes de cartró al voltant de la plaça Corsini per denunciar una de les mancances que reivindiquen des de fa anys. L'entitat veïnal considera que, de totes les mancances que reivindiquen, "la que sembla més evident i fàcil de solucionar és la manca de papereres". En aquest sentit, els veïns de la zona recorden que el ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat (incloent els grups de l'equip de govern) tornar a demanar la presència de papereres a Corsini i als voltants de la plaça del Mercat, "però el resultat és que encara avui no hi ha ni una papererea", lamenten.

Per aquest motiu, l'AV Tarragona Centre ha decidit tirar pel dret i ha fet un acte de "donació" de papereres. Tot i tractar-se d'unes papereres fetes de cartró i que formen part de la campanya de denúncia, la veritat és que durant tot el dissabte es van anar omplint a mesura que passaven les hores, la qual cosa demostra la utilitat que tenen en aquesta zona cèntrica de la ciutat.

paperera Corsini

Els veïns també han recordat altres mancances de la plaça que reivindiquen com ara la manca d'ombra pèrgoles), manca d'espai verd o de jocs per als nens i nenes. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: