Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns tallaran la T-11 per protestar contra la presència d'abocadors il·legals

Les associacions de veïns de la Floresta, l'Albada i Parc Riu Clar es concentraran el 20 d'octubre, a les 18h, a les rotondes d'accés als barris

Els abocadors il·legals envaeixen de brossa l'entorn dels tres barris tarragonins Els abocadors il·legals envaeixen de brossa l'entorn dels tres barris tarragonins CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Octubre 2018 07:55

"No ens mereixem viure així, sortim al carrer". Aquest serà un dels lemes de la concentració veïnal que han convocat pel dissabte 20 d'octubre, a les 18:00h, les associacions de veïns de Parc Riu Clar, l'Albada i la Floresta de Tarragona per protestar contra la presència d'abocadors il·legals a les proximitats dels seus habitatges. Tips d'esperar promeses i bones intencions, els veïns han decidit tirar pel dret i es mobilitzaran per tallar el tram de la carretera T-11, -des de la rotonda de la Floresta fins a la rotonda de Parc Riu Clar-, per expressar el seu rebuig a aquests punts d'acumulació de brossa.

Plànol de les associacions de veïns on es mostra la proximitat dels abocadors: 

contra abocador 2

Les associacions veïnals de l'Albada, la Floresta i Parc Riu Clar han denunciat al departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona "el lamentable estat del sector PP-9", amb la presència des de fa temps d'abocadors il·legals propers als habitatges d'aquests barris de Ponent. Les entitats veïnals han demanat reunions amb els responsables i han exigit "mesures urgents".

"Fa més de tres mesos, ens va arribar la notícia que per fi anaven a netejar el PP-9, les carreteres que estan per darrere dels barris", recorda l'AV Amics de Parc Riu Clar. Però, aquestes darreres setmanes membres de les juntes de les associacions han comprobat que "les escombraries no disminueixen, sinó que augmenten i podem assegurar que hi ha rates", lamenten.

Els veïns dels tres barris estan "farts" perquè al costat de tota aquesta brossa "hi viu gent": "Estem cansats d'esperar i que ens venguin falses esperances", sentencien.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: