Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados celebra el compromís del Govern per tramitar el Hard Rock d'acord amb la normativa urbanística

L'alcalde de Salou apunta que el macrocomplex podria ser una realitat el 2027

Imatge d'arxiu dels terrenys reservat per a Hard Rock Imatge d'arxiu dels terrenys reservat per a Hard Rock ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Diumenge, 25 Febrer 2024 19:41

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat positivament el compromís de l'executiu català per tramitar el projecte del Hard Rock d'acord amb la normativa urbanística garantint la sostenibilitat de qualsevol iniciativa.

Unes declaracions fetes aquest dimecres pel president de la Generalitat en l'última sessió de control al Govern, on els grups de Junts, CUP i comuns van collar Pere Aragonès perquè es decidís sobre el projecte al Camp de Tarragona i vincular-ho al suport dels partits als pressupostos.

En un comunicat, Granados considera aquestes paraules com un "suport del president al projecte" i ha expressat "confiança en l'aprovació imminent" del Pla Director del macrocomplex, el qual apunta que podria ser una realitat el 2027.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: