Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils inicia aquest dilluns les obres de reparació dels carrers Orquídies i Riudecanyes

Els treballs, que comportaran talls de trànsit, consistiran en la reposició del paviment malmès pel pas del temps i per les arrels dels arbres

Els treballs, que comportaran talls de trànsit, consistiran en la reposició del paviment malmès pel pas del temps i per les arrels dels arbres Els treballs, que comportaran talls de trànsit, consistiran en la reposició del paviment malmès pel pas del temps i per les arrels dels arbres AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juny 2023 07:57

El Departament de Serveis Generals i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils iniciarà aquest dilluns, 19 de juny, les obres de reparació del paviment deteriorat d'alguns punts del carrers Orquídies i Riudecanyes.

En el cas del carrer Orquídies, les obres es realitzaran a l'accés del pont del Barranc Verge del Camí. En aquest punt el terreny ha cedit i ha provocat enfonsaments de la caixa del paviment. El mal estat d'aquest tram, deteriorat pel pas del temps, podria comportar un perill tant pels vianants com pels vehicles que hi circulen.

Els treballs, que obligaran a tallar el trànsit de dilluns a dimecres, consistiran en la retirada de l'aglomerat asfàltic malmès, el sanejament de la base, la construcció immediata d'una nova capa de rodament, i el repintat de la senyalització viària horitzontal. Les obres s'executaran durant la jornada de dilluns i posteriorment caldrà esperar un dia perquè s'assequin.

Per altra banda, al carrer Riudecanyes es repararà un tram de calçada i un tram de vorera que s'han aixecat per les arrels dels arbres, entre els carrers Monestir d'Escaladei i Monestir de Poblet. Les obres, que també començaran dilluns, tenen un termini d'execució de 10 dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: