Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils repara el paviment de diferents punts de l'avinguda Joan XXIII

En alguns trams la calçada s'havia aixecat per la força del sistema radicular de l'arbrat existent i era necessària una actuació urgent

L'Ajuntament de Cambrils està reparant el paviment de l'avinguda Joan XXIII L'Ajuntament de Cambrils està reparant el paviment de l'avinguda Joan XXIII AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2023 21:58

El Departament de Serveis Generals de l'Ajuntament de Cambrils està reparant el paviment de l'avinguda Joan XXIII. L'asfaltat de la calçada s'havia malmès pel pas dels anys i era necessària una actuació urgent en determinats punts.

Concretament, els punts més degradats eren algunes zones on s'hi havien fet males actuacions en el soterrament dels serveis i d'altres parts on el paviment s'havia aixecat per la força del sistema radicular de l'arbrat existent.

Per reparar aquests trams de calçada malmesa, es tallarà i demolirà el paviment deteriorat, s'estabilitzarà la base i se sanejarà en cas necessari. Tot seguit, es tornarà a pavimentar amb una base de tot-u, reg d'imprimació i aglomerat asfàltic. Finalment, es col·locaran a la nova rasant els marcs i tapes dels serveis existents a la calçada i es tornarà a pintar la senyalització horitzontal.

Cal recordar que recentment, en el marc de la campanya de poda de l'arbrat viari, es va realitzar una poda intensiva i sanejament de quatre pins de grans dimensions a l'avinguda Joan XXIII. L'actuació, que es va portar a terme el març, va ser una de les més destacades de la campanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: