Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils renova el paviment del carrer Pau Casals aquest divendres

Els treballs, que es concentraran en la zona central de la calçada, obligaran a tallar la circulació entre els carrers Roger de Llúria i Ramon Llull

Els treballs al carrer Pau Casals es concentraran en la zona central de la calçada Els treballs al carrer Pau Casals es concentraran en la zona central de la calçada AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2023 00:42

El Departament de Serveis Generals de l'Ajuntament de Cambrils portarà a terme la reparació del paviment del carrer Pau Casals, aquest divendres 12 de maig, durant tot el dia. Per la realització dels treballs d'asfaltat i pintura caldrà tallar la circulació entre els carrers Roger de Llúria i Ramon Llull, però no serà necessari desmuntar les terrasses, ja que les obres es concentraran en la zona central de la calçada, que és la part degradada, sobretot a causa del trànsit rodat.

El paviment del carrer Pau Casals havia patit un important desgast amb el pas dels anys i era necessària la reparació urgent en determinats punts de la part central que trobaven en mal estat. Cal tenir en compte que el carrer Pau Casals és una de les principals artèries comercials de Cambrils i té un elevat volum de circulació, que es va intensificar des de l'inici de les obres de la Rambla Jaume I.

Les obres començaran amb el tallat de tots les juntes i entregues dels paviments a fresar amb una màquina de disc. Posteriorment es fresarà en un gruix de 5 centímetres i l'amplada màxima que permeti la maquinària fresadora i estenedora fina al límit de les terrasses.

En els punts on el paviment estigui més malmès, després del primer fresat, se sanejarà la zona amb un segon fresat i una primera capa base de mescla bituminosa de reparació. A continuació, amb la base ja sanejada, es farà una pavimentació continua de tota la calçada afectada i finalment es pintarà la senyalització horitzontal. La previsió és realitzar totes les obres en un sol dia, si la meteorologia ho permet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: