Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La proposta urbanística de Comas-Pont Arquitectes és la guanyadora del concurs per reordenar l'àrea del Carrilet de Reus

L'adjudicació inclou la redacció dels projectes urbanístics i l'execució de la primera fase de la reordenació

Imatge virtual del projecte g uanyadior del concurs d'idees per a la reordenacio de l'entorn del Carrilet Imatge virtual del projecte g uanyadior del concurs d'idees per a la reordenacio de l'entorn del Carrilet COMAS-PONT ARQUITECTES
Urbanisme ACN
Dissabte, 08 abril 2023 11:32

La proposta de l'empresa Comas-Pont Arquitectes SLP ha estat la guanyadora del concurs de projectes d'arquitectura per a la reordenació urbana i nous equipaments de l'entorn del Carrilet de Reus. L'actuació s'adjudicarà a la companyia a través d'un procediment negociat, tal com estableixen les bases del certamen convocat per l'Ajuntament.

El contracte inclou la redacció dels projectes urbanístics i d'arquitectura de la reordenació, el document urbanístic de tot l'àmbit i el seu avantprojecte, així com el projecte bàsic i l'executiu de la primera fase.

La reordenació de la zona té com a objectius impulsar una transformació urbanística que permeti crear una nova centralitat al sud de la ciutat i cerca convertir-la en un nou pol d'atracció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: