Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal aprova una modificació urbanística per ampliar el futur centre logístic d'Affinity

El consistori unifica una parcel·la de 52.500 m2 per encabir les instal·lacions de la firma de menjar per a animals

Imatge d'arxiu de les instal·lacions d'Affinity Petcare a Santa Maragarida dels Monjos, a l'Alt Penedès Imatge d'arxiu de les instal·lacions d'Affinity Petcare a Santa Maragarida dels Monjos, a l'Alt Penedès ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Dimarts, 08 Març 2022 20:42

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha donat llum verda a una modificació urbanística que permet a Affinity Petcare ampliar el projecte que inicialment havia presentat per obrir el seu nou centre logístic. La firma de menjar per animals va anunciar al setembre la posada en marxa d'unes noves instal·lacions l'estiu vinent al polígon Les Planes Baixes, amb una superfície de 36.000 m2. Amb la modificació urbanística aprovada ara, s'han unificat diversos terrenys en una sola parcel·la de 52.500 m2, fet que dona marge a Affinity per construir una ampliació de la nau que ja està en obres.

Ara s'obre un període d'al·legacions d'un mes abans que la modificació urbanística quedi aprovada provisionalment. Després, la comissió territorial d'Urbanisme hi haurà de donar l'aval definitiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: