Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Urbanisme dona llum verda a una modificació del POUM de Tarragona sobre volumetria d'edificis

A partir d'ara, la volumetria vindrà determinada pels paràmetres de parcel·la i edificació, a més dels usos que s’hi possibiliten, i no per la llicència d'obres

A partir d'ara, la volumetria vindrà determinada pels paràmetres de parcel·la i edificació, a més dels usos que s’hi possibiliten, i no per la llicència d'obres A partir d'ara, la volumetria vindrà determinada pels paràmetres de parcel·la i edificació, a més dels usos que s’hi possibiliten, i no per la llicència d'obres ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Dimarts, 14 Juliol 2020 18:47

Modificat el POUM de Tarragona en matèria de volumetria d'edificacions. La Comissió territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha donat llum verda al text refós de la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal que regula les condicions d’edificació i d’ús de la clau 14a1, referent a l’ordenació volumètrica específica en situació consolidada, segons edifici existent o segons la llicència d’edificació concedida. Des d'Urbanisme s'argumenta que el planejament general de Tarragona determinava fins ara que els paràmetres d’edificació i ús estaven vinculats al contingut de la llicència d’obres. Aquest fet podia comportar dificultat de saber de forma senzilla les condicions d’edificació i ús de molts del solars de la ciutat.

La modificació promoguda per l’Ajuntament de Tarragona revisa la qualificació de la totalitat de les zones 14a1, els determina el paràmetres de parcel·la i edificació, a més dels usos que s’hi possibiliten, paràmetres que s’incorporen gràficament i normativa al POUM. I la Comissió d’Urbanisme hi ha donat conformitat.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: