Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona millora la seguretat de la carretera entre la Torre de Fontaubella i Pradell

Els treballs a la TV-3223 s’allargaran fins a l’abril del 2020 / El projecte té un pressupost de gairebé 1,5 milions d’euros

Imatge de la carretera TV-3223, en la qual s'han iniciat les obres per a la millora de la seguretat Imatge de la carretera TV-3223, en la qual s'han iniciat les obres per a la millora de la seguretat DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 04 Juliol 2019 17:27

La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres de millora de la seguretat i el drenatge a la carretera TV-3223, en el tram comprès entre la Torre de Fontaubella i l’entrada pel costat sud de Pradell de la Teixeta. Entre les actuacions previstes a la via, hi ha l’eixamplament de la calçada amb un impacte mínim sobre el paisatge, la construcció de cunetes transitables i la millora puntual del traçat de la carretera en els revolts més perillosos.

L’eixamplament de la calçada fins als cinc metres permetrà millorar-ne la seguretat, ja que la via actualment té una amplada variable entre els tres metres i mig i els quatre metres i fa impossible el pas simultani de dos vehicles en diversos trams. Les actuacions a la TV-3223, que s’allargaran fins l’abril de 2020, no suposen restriccions per als usuaris i compten amb un pressupost d’1.478.123,58 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: