Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell engega una campanya per mantenir nets patis i solars i prevenir incendis

Les persones propietàries poden executar la neteja fins al 15 de juny

La campanya insta a la ciutadania a mantenir un poble net La campanya insta a la ciutadania a mantenir un poble net AJUNTAMENT DEL MORELL
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 11:28

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament del Morell realitza un any més la campanya ‘Si tens un solar, que estigui net’. Amb aquesta iniciativa es convida a la ciutadania a netejar els patis i els solars de la seva propietat, i així col·laborar en mantenir un municipi net.

Aquesta proposta es realitza de cara l’estiu per prevenir incendis i la proliferació d’insectes i rosegadors, que augmenten durant aquesta època de l’any. Des de l’Ajuntament asseguren que també s’està treballant per evitar la vegetació descontrolada i els focus d’aigua estancada.

La data límit per executar la neteja és el 15 de juny. L’objectiu és que s’hagi realitzat dies abans de Sant Joan i evitar els problemes que puguin portar els petards. Si no s’han fet les tasques, l’Ajuntament podrà dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses econòmiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: