Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona suspèn per tercer cop el pla urbanístic de la Budellera

Es mantindrà en aquesta situació fins que s’esmeni el document

Imatge d'arxiu d'uns terrenys de la Budellera, a la zona de Llevant de Tarragona Imatge d'arxiu d'uns terrenys de la Budellera, a la zona de Llevant de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Dimarts, 18 Desembre 2018 08:10

La Junta de Govern Local de Tarragona va suspendre al novembre, per tercer cop, l’aprovació inicial del pla parcial urbanístic 24 de la Budellera. La notícia s’ha donat a conèixer aquest dilluns en el marc de la Comissió Informativa de Territori, que ha donat compte de l’acord de mantenir la suspensió del pla, presentat per la junta de compensació. Aquesta suspensió es mantindrà fins que s’esmeni el document, recollint les indicacions dels informes dels serveis municipals i les que deriven de l’informe recent rebut de la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, depenent del govern espanyol. A la vegada, es reitera a Carreteres de l’Estat que emeti l’informe sol·licitat, que és preceptiu i vinculant.

Aquesta és la tercera vegada que la Junta de Govern Local de Tarragona suspèn l’aprovació inicial d’aquest pla. L’anterior vegada, a finals de gener d’aquest any, la regidora delegada de la Budellera, Begoña Floria, va argumentar que quedaven “qüestions a resoldre”, com la connexió a l'A-7 o un pla d'etapes més esglaonat. El març de 2017, el ple va aprovar també la suspensió: malgrat que havia estat inicialment aprovat pel consistori, la Comissió d'Urbanisme va requerir el compliment de prescripcions com el ja esmentat desenvolupament esglaonat del sector.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: