Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Admesos tots els projectes presentats pel Port Tarragona al fons d’innovació oberta 'Ports 4.0'

El Port ha estat admès amb 6 solucions tecnològiques presentades en aquest programa de finançament d’innovació del sistema portuari espanyol

Vista general del Moll de la Química i del Moll de Castella, al Port de Tarragona Vista general del Moll de la Química i del Moll de Castella, al Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Febrer 2021 21:18

Tots els projectes innovadors del Port de Tarragona han estat admesos en la primera convocatòria de 'Ports 4.0'. El Port ha estat admès amb 6 solucions tecnològiques presentades en aquest programa de finançament d’innovació del sistema portuari espanyol, coordinat per Puertos del Estado.

Les candidatures presentades havien de donar resposta als reptes plantejats després d’un procés d’anàlisi amb els principals actors del sector logístic, en el que es van detectar les àrees de millora i el potencial d’innovació a l’àmbit de digitalització, seguretat, protecció mediambiental, eficiència i descarbonització.

En aquesta primera convocatòria Ports 4.0 s’han presentat un total de 520 projectes i compta amb un pressupost de 12 milions d’euros en subvencions per finançar el desenvolupament i posada en marxa dels projectes guanyadors. Dels 520 projectes presentats han estat admeses un total de 313 solucions. Aquestes iniciatives passen a la fase final de selecció que, actualment, està en procés.

El Comitè Tècnic de valoració de Ports 4.0, categoritza els projectes en tres grups en funció depenent del seu grau de maduresa tecnològica: Idea, fase precomercial i fase comercial.

El Port de Tarragona ha estat admès en la categoria ‘Idea’ amb un projecte titolat ‘World Friendly/Port’ i, en ‘fase precomercial’, ha estat admès amb 5 projectes: ‘Port Resilience: Rezilio Cascade’,’Romvision’,’Smart GDS’,’Subdrill JC 250’,’Sensorización Vidrocorer’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: