Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació ofereix la possibilitat de presentar sol·licituds genèriques per via telemàtica

Amb el Registre presencial temporalment tancat al públic, el canal electrònic pren tot el protagonisme en l'actual situació de confinament 

A través de la seu electrònica de la Diputació es poden realitzar sol·licituds genèriques A través de la seu electrònica de la Diputació es poden realitzar sol·licituds genèriques DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 10:33

Atesa l'actual situació de confinament a causa de la Covid-19, la ciutadania que hagi de realitzar una sol·licitud genèrica a la Diputació de Tarragona té la possibilitat de fer-ho des de casa per la via telemàtica. La institució disposa d'aquest canal juntament amb el correu postal i la modalitat presencial a les oficines del Registre de la institució, si bé aquesta darrera opció està tancada temporalment.

El tràmit electrònic simplifica i facilita al màxim la interrelació de la ciutadania (persones físiques i jurídiques) amb aquesta administració. A través de la seu electrònica es pot presentar una sol·licitud de caràcter genèric, no vinculada a cap servei específic de les àrees de la Diputació, amb la possibilitat d'annexar un sol document complementari a la sol·licitud. Per presentar-la, es requereix identificació i signatura per mitjans electrònics de la persona interessada, bé sigui amb certificat electrònic o bé sense, fent ús de sistemes de clau concertada com l'IdCat mòbil.

La informació relativa a aquest tràmit electrònic està disponible a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona. D'altra banda, per a qualsevol consulta o dubte es pot contactar amb el Registre General de la Diputació de Tarragona, a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977 29 66 17.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: