Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos investiguen la mort d’un home a la Rambla de Ponent de Tarragona

El crim ha tingut lloc en ple carrer al barri de Campclar

Els Mossos investiguen la mort d'un home assassinat a la via pública al barri de Campclar de Tarragona Els Mossos investiguen la mort d'un home assassinat a la via pública al barri de Campclar de Tarragona ACN
Successos ACN
Diumenge, 03 Març 2024 14:24

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home en ple carrer a la Rambla de Ponent de Tarragona. El crim és molt recent i efectius de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’han fet càrrec de la investigació, tot i que ja s’havien fet algunes gestions prèvies per part agents de Seguretat Ciutadana. La víctima té uns 35 anys i fonts properes al cas han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que les ferides semblen d'arma de foc, tot i que encara no se li ha practicat l'autòpsia, que ho confirmarà.

Al lloc s’han desplaçat també quatre dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per salvar la vida a la víctima. En passar a ple dia, el crim ha despertat molta expectació a la zona.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos han fet inicialment un tancament del barri per mirar de trobar l'autor o autors del crim. També han acordonat la zona, entre els carrers Riu Llobregat i Riu Besòs, al barri de Campclar.

L’atac s’hauria produït davant d’un locutori. La víctima hauria avançat malferida uns 50 metres fins que s’ha desplomat al costat d’un cotxe blanc, que ha quedat tacat de sang. La policia científica treballa al lloc dels fets. El cas està sota secret d’actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: