Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts nou homes quan intentaven robar material d'una plantació de marihuana desmantellada a Riudoms

Mossos i guàrdia municipal van sorprendre de matinada els arrestats, que sumen més de 40 antecedents policials

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 27 Febrer 2024 15:03

Els Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Guàrdia Municipal de Riudoms, han detingut aquest dimarts a la matinada nou homes -que sumen més de 40 antecedents policials- pel robatori amb força en una nau on s'havia desmantellat una plantació de marihuana aquest dilluns.

Els arrestats, entre 18 i 44 anys, haurien intentat accedir cap tres quarts i cinc minuts de les dues de la matinada a la nau de l'avinguda Reus de Riudoms. Quan van arribar al lloc, els agents van observar un vehicle estacionat i preparat per carregar ferralla, cablatge i altre material. Ja a l'interior, Mossos i vigilants van comprovar que algú havia forçat la porta principal amb una pota de cabra i van trobar nou persones amb passamuntanyes i llanternes.

Tots nou van ser detinguts malgrat l'intent de fugida.

La plantació de marihuana desmantellada en aquesta nau disposava d'elements com focus, ventiladors, aire condicionat, tubs o filtres per al conreu. L'actuació policial va permetre evitar que els lladres s’emportessin tot el material emmagatzemat.

Està previst que els detinguts, que acumulen més de quaranta antecedents policials, passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus les pròximes hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: