Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conductor, ferit crític després de ser atropellat per un camió a l'N-240 als Pallaresos

L'afectat ha col·lidit amb un altre cotxe i, en baixar del vehicle, ha estat envestit

Imatge aèria de l'accident a l'N-240, amb un conductor ferit crític després de ser atropellat per un camió Imatge aèria de l'accident a l'N-240, amb un conductor ferit crític després de ser atropellat per un camió SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Successos ACN
Dissabte, 20 Gener 2024 15:30

Un conductor ha resultat ferit crític aquest dissabte al migdia després de ser atropellat per un camió a l'N-240 al Tarragonès, segons han informat el Servei Català de Trànsit (SCT) i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'avís de l'accident s'ha rebut a les 11.26 hores al quilòmetre 5,5 de l'N-240, al terme municipal dels Pallaresos.

Segons les primeres informacions, dos cotxes han patit una petita col·lisió, un dels conductors ha baixat del vehicle per comprovar els danys i ha estat atropellat per un camió de recollida de residus. El SEM l'ha traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que el conductor de l'altre turisme ha estat evacuat –menys greu- a l'Hospital de Santa Tecla.

L'N-240 s'ha tallat totalment al trànsit fins a les 14.10 hores i s'han fet desviaments senyalitzats per la TP-2235.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: