Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jurat declara culpable d'homicidi l'acusat de matar la seva parella a Cambrils

Fiscalia, les acusacions particulars i l'acusació popular li reclamen quinze anys de presó pel crim

L'home acusat d'assassinar la seva parella a Cambrils l'any 2021, a l'inici del judici que se celebra a l'Audiència de Tarragona L'home acusat d'assassinar la seva parella a Cambrils l'any 2021, a l'inici del judici que se celebra a l'Audiència de Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dimarts, 28 Novembre 2023 22:50

El jurat popular ha declarat culpable d'homicidi l'home acusat de matar la seva parella el 30 de juliol del 2021 a Cambrils. En la lectura del veredicte que s'ha fet aquest dimarts al vespre a l'Audiència de Tarragona han considerat provat que P.J.G. va asfixiar la seva dona després de colpejar-la fins a causar-li la mort.

La fiscalia, les acusacions particulars i l'acusació popular que representa l'Ajuntament de Cambrils, que inicialment sol·licitaven que se'l condemnés per assassinat, han rebaixat les seves peticions a quinze anys de presó per l'homicidi, un any de presó per trencament de l'ordre d'allunyament que ja tenia i un any més per maltractaments en l'àmbit familiar.

La jutgessa del cas determinarà la condemna definitiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: