Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La conductora d'una furgoneta mor en un xoc frontal amb un camió a l'N-420 a Marçà

El camioner està ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital de Móra d'Ebre

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 10 Juliol 2023 13:06

G. L. V., veïna de Fraga (Osca) de 28 anys, és la conductora que ha mort aquest dilluns en un xoc frontal entre la furgoneta que conduïa i un camió a l'N-420, a l'altura del punt quilomètric 839,5 a Marçà (Priorat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les nou del matí. Per causes que s'investiguen, la furgoneta i el camió han xocat frontalment i, a conseqüència de l'accident, ha mort la conductora del primer vehicle. El conductor del camió ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital de Móra d'Ebre. Arran de la incidència, s'han activat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, vuit dotacions de Bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Quant a l'afectació viària, la via s'ha tallat en tots dos sentits de la marxa.

A més a més, el camió accidentat ha quedat bolcat i ha sofert una fuita de gasoil. Davant d'això, Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: