Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellen a Salou i Vila-seca uns dels principals punts d’adulteració i distribució de droga de la zona costanera

Els Mossos detenen quatre persones i comissen cocaïna, haixix, MDMAR i 7.000 euros en efectiu

Droga comissariada en l'operatiu dels Mossos d'Esquadra que ha permès desmantellar un dels principals punts d'adulteració i distribució de droga a la zona costanera, a Salou i Vila-seca Droga comissariada en l'operatiu dels Mossos d'Esquadra que ha permès desmantellar un dels principals punts d'adulteració i distribució de droga a la zona costanera, a Salou i Vila-seca MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dilluns, 03 abril 2023 11:07

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar divendres passat a Salou i Vila-seca (Tarragonès) uns dels principals punts d’adulteració i distribució de droga de la zona costanera. En l'operatiu, van detenir quatre persones, dos homes i dues dones, d’entre 27 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En les dues entrades fetes, els agents van comissar 30 grams de cocaïna en roca, 100 grams d’haixix, dos grams de MDMA i 7.000 euros en efectiu. El jutge en funcions de guàrdia de Tarragona va decretar l’ingrés a presó per a la principal investigada i llibertat amb càrrecs per a la resta d'arrestats després que passessin a disposició judicial aquest diumenge.

L'operatiu policial és el resultat d'una investigació iniciada a principis d’aquest any que va permetre confirmar la presència habitual i a qualsevol hora del dia de moltes persones en els baixos d’un bloc d’habitatges del carrer Carril de Salou. Els Mossos van comprovar que en aquests baixos s'efectuaven les transaccions de substàncies il·lícites per part d’una de les detingudes, qui s'abastia en un altre domicili ubicat al carrer Isaac Albéniz de la Pineda de Vila-seca.

En aquest sentit, la policia va constatar que la dona preparava derivats de la cocaïna altament nocius i que generaven addicció i lesions irreparables en el sistema nerviós. A banda d'intervenir la droga, en el registre també es van comissar cinc bàscules de precisió, documentació personal i terminals mòbils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: