Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

UP denuncia la destrossa d'una vinya en la festa multitudinària il·legal d'Aiguamúrcia

Un camió va arrencar 200 ceps d'una finca propera

Imatge d'arxiu d'un descampat del Montmell ple de cotxes dels assistents a una festa il·legal Imatge d'arxiu d'un descampat del Montmell ple de cotxes dels assistents a una festa il·legal ARIADNA ESCODA / ACN
Successos ACN
Dimarts, 08 Març 2022 00:08

Unió de Pagesos (UP) denuncia la destrossa d'una vinya en la festa il·legal multitudinària de la serra del Montmell, prop d'Aiguamúrcia (Alt Camp), l'últim cap de setmana de febrer. Un camió de l'organització va destrossar 200 ceps.

El sindicat dona suport a la família pagesa afectada i demana que s'identifiquin els infractors perquè restitueixin el valor del cultiu danyat. A més, UP reclama a les administracions "actuacions preventives" quan tenen "avisos o indicis" d'aquestes macrofestes en una propietat agrícola privada o en el medi rural.

UP també assenyala la falta de respecte dels participants en aquestes festes quan entren als camps i aixafen cultius, porten gossos deslligats o transiten per fora dels camins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: