Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denunciat un conductor per circular a 188 km/h per l'AP7 a Tarragona

Els Mossos detenen l'home perquè tenia una ordre de crida i cerca per un delicte contra la seguretat del trànsit

Una furgoneta circulant a 188 km/h a l'altura de l'AP7 de Tarragona, que els Mossos han denunciat prèviament per circular per sobre de la velocitats permesa Una furgoneta circulant a 188 km/h a l'altura de l'AP7 de Tarragona, que els Mossos han denunciat prèviament per circular per sobre de la velocitats permesa CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Dimarts, 18 Gener 2022 20:41

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment el conductor d'una furgoneta que circulava a 188 km/ a altura de Tarragona. Els fets han passat aquest dilluns a les dotze del migdia al punt quilomètric 239,8 de l'autopista AP7. En aquesta via, les furgonetes no poden superar els 90 km/h.

El conductor és un jove de 23 anys i veí de Reus. A més, els agents l'han detingut perquè tenia una ordre de crida i cerca de la Guàrdia Civil per un delicte relacionat contra la seguretat del trànsit a Palma de Mallorca.

Segons fonts policials, l'arrestat ha estat citat a un judici ràpid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: