Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bombers despleguen una desena de dotacions i un helicòpter per combatre un incendi a l'Espluga

El foc ha començat en una zona agrícola i el fort vent que afecta la zona l'empeny cap a un bosc proper

Els efectius treballen perquè les flames, atiades pel fort vent, no saltin la carretera, on s'acumula més massa forestal Els efectius treballen perquè les flames, atiades pel fort vent, no saltin la carretera, on s'acumula més massa forestal BOMBERS
Successos ACN
Dimecres, 03 Novembre 2021 13:37

Els bombers han desplegat onze dotacions, entre les quals un helicòpter bombarder, per extingir un incendi que s'ha iniciat en una zona agrícola de l'Espluga de Francolí, a l'altura del quilòmetre quatre de la carretera T-232 cap a Senan. El foc ha començat poc després de les 11 del matí en una zona de conreu amb una masia a uns 40 metres i prop d'un espai boscós.

Els efectius treballen perquè les flames, atiades pel fort vent, no saltin la carretera, on s'acumula més massa forestal. Estan treballant al flanc esquerre i la zona més complexa, pel vent, és una espai amb canyes a la cua. Els bombers han activitat també efectius dels GRAF de Tarragona i Lleida per donar suport en les tasques de control i extinció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: