Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor d'un infart un conductor que havia quedat atrapat per la neu a Belltall

La víctima, de 55 anys, va ser traslladada en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

El SEM va portar el conductor en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, en un trasllat que va ser molt dificultós El SEM va portar el conductor en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, en un trasllat que va ser molt dificultós SEM
Successos ACN
Dilluns, 11 Gener 2021 11:44

Un conductor va morir d'un infart de miocardi mentre conduïa per una carretera de Belltall, a la Baixa Segarra (Conca de Barberà), aquest diumenge. L'home, de 55 anys, va quedar atrapat per la neu de la via, molt afectada pel temporal.

En roda de premsa, el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que no es pot assegurar si l'home va patir l'infart abans o després de quedar atrapat a la carretera. El SEM va portar el conductor en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, en un trasllat que va ser "molt dificultós", ha dit el conseller.

Sàmper ha remarcat que no es pot relacionar aquesta mort amb el temporal Filomena. A la incidència hi van treballar efectius del SEM, dels Bombers i dels Mossos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: