Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc Francesch, conegut membre del sector del càmping tarragoní, víctima d’un accident d’aviació

És una de les dues víctimes de l’accident patit per l’avioneta de l'Aeroclub de Reus que provenia d'Eivissa

Marc Francesch, a l’esquerra de la imatge, en un dels actes de patrocini del sector del càmping al Nàstic de Tarragona Marc Francesch, a l’esquerra de la imatge, en un dels actes de patrocini del sector del càmping al Nàstic de Tarragona TARRAGONA21
Successos Tots 21 / GDDCT
Dimecres, 04 Novembre 2020 20:17

El torrenc Marc Francesch, molt conegut a la ciutat de Tarragona per la seva activitat professional dins del món dels càmpings i a Reus per ser soci i membre de la Junta de l’Aeroclub, ha estat una de les dues víctimes de l’accident patit per l’avioneta que pilotava durant la tarda del passat dimarts. L’altre és l’acompanyant, un mosso d’esquadra fora de serve de 32 anys de d’edat.

L’avioneta va sortir de la capital del Baix Camp en direcció a Eivissa amb quatre persones a bord i, de cara a la tornada, es va enlairar dimarts amb Francesch, de 42 anys, i l’agent de policia de l’aeroport eivissenc poc despés d'un quart de 7. Tenia prevista l’arribada a Reus una hora més tard, i quan un cop perdut el contacte amb l’aeronau a unes 40 milles nàutiques (75 quilòmetres) al sud de l’aeroport, es va activar l’operatiu de recerca.

Si bé encara no s’han trobat els cossos de les dues persones, i per això consten oficialment com a desapareguts, la impressió és la de que estarien morts fruit d’un accident sobre la Mediterrània del qual encara es desconeixen les causes. L’aparell estava comandat per Francesch, que segons les fonts consultades per aquest diari digital era considerat "un pilot experimentat i que ha via dut a terme fins i tot viatges internacionals".

La seva desaparició ha generat consternació en el món dels càmpings, fruit de la seva intensa vinculació professional en aquest sector. Francesch era gerent del Càmping Trillas-Playa Tamarit; vicepresident de l’Associació de Càmpings de Tarragona ciutat; secretari de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre; membre de la junta directiva de la Confederación de Cámpings del Mediterráneo.

Pes pesant del negoci en l’àmbit de la demarcació, tant per la seva gran capacitat de gestió com pels seus coneixements en matèria de desenvolupament urbaníc, també era una peça clau en el contetx nacional. En la seva condició de membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Càmpings, liderava les negociacions amb la Generalitat del Pla Director Urbanístic d’Activitats del Càmping.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: