Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home mor per una descàrrega elèctrica mentre treballava en una obra en una casa a Vespella de Gaià

El camió que transportava el formigó hauria topat amb l'enllumenat públic i hauria provocat la descàrrega

Dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li han practicat la reanimació cardiopulmonar, però no han pogut recuperar-lo. Dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li han practicat la reanimació cardiopulmonar, però no han pogut recuperar-lo. ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 03 Juny 2020 15:48

Un home ha mort aquest dimecres per una descàrrega elèctrica mentre treballava en una obra en una casa particular a Vespella de Gaià. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 10.50 hores. L'home estava a punt de col·locar formigó en una zona de la finca. El camió que el transportava hauria topat amb l'enllumenat públic i hauria provocat la descàrrega.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses patrulles dels Mossos i dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que li han practicat la reanimació cardiopulmonar, però que no han pogut recuperar-lo. La víctima és un home de 60 anys, veí de Vespella i nacionalitat espanyola.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia del Vendrell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: