Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per agredir la parella a Vila-seca

La víctima rep assistència en un centre hospitalari

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vila-seca de 47 anys per apallissar la seva parella Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vila-seca de 47 anys per apallissar la seva parella ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 17 abril 2020 13:23

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vila-seca de 47 anys per apallissar la seva parella. Segons ha pogut saber l'ACN, els fets van passar dimecres a la nit en un habitatge del carrer Ramon d'Olzina del municipi. La mateixa víctima va trucar a la policia per denunciar els fets. La dona la van traslladar a l'hospital de Santa Tecla de Tarragona perquè l'atenguessin de les diverses lesions que presentava.

L'home va marxar del lloc dels fets després de cometre presumptament l'agressió, però finalment els Mossos el van detenir dijous al migdia a casa. L'individu passarà en les properes hores a disposició judicial. Se l'acusa dels suposats delictes de maltractament en l'àmbit de la llar, vexacions i injúries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: