Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP exigeix a la Generalitat actuar amb contundència davant l'accident a la Pobla de Mafumet

Els cupaires lamenten la mort d'un dels treballadors de l'empresa Carburos Metálicos

La funerària arribant a l'empresa Carburos Metálicos, on hi ha hagut un accident mortal per una fuita d'amoníac en aquesta planta, al polígon petroquímic nord de Tarragona, a la Pobla de Mafumet La funerària arribant a l'empresa Carburos Metálicos, on hi ha hagut un accident mortal per una fuita d'amoníac en aquesta planta, al polígon petroquímic nord de Tarragona, a la Pobla de Mafumet NÚRIA TORRES / ACN
Successos ACN
Divendres, 31 Mai 2019 15:16

La CUP de Tarragona demana al Govern que actuï amb contundència davant de l'accident de la fuita d'amoníac a l'empresa Carburos Metálicos de la Pobla de Mafumet (Tarragonès) aquest divendres. Els anticapitalistes han exigit que es faci públic l'informe sobre el sinistre i han denunciat que no és un cas aïllat. Els independentistes també han lamentat la mort del treballador i que un altre es trobi en estat crític.

Els cupaires han demanat que es faci públic un estudi independent per conèixer l'impacte de l'accident, pel que fa a l'emissió d'elements químics i tòxics a l'atmosfera. Els independentistes han qüestionat l'activació del PLASEQCAT, ja que, segons ells, si bé han sonat alarmes als campus Catalunya i Sescelades de la URV i s'han confinat estudiants i professorat, les sirenes d'alerta de l'activació d'aquest pla de seguretat no s'han sentit als municipis propers.

Davant d'això, els anticapitalistes insten el Govern a fer una valoració de les "possibles irregularitats" en l'activació d'aquest pla i a prendre les mesures "urgents i necessàries" per garantir l'eficàcia d'aquest pla i la coordinació amb els ajuntaments afectats.

La CUP ha lamentat la mort d'un treballador, que asseguren, s'afegeix una la llarga llista de morts per accident laboral. Per tot plegat, sol·licitaran un informe a seguretat industrial per tal de contrastar la informació, i alhora insta la Generalitat, a través d'Inspecció de Treball, a prendre les mesures que pertoquin per esclarir la mort de l'operari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: