Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home a Reus en caure d'un sostre on feia tasques de manteniment

La víctima és un veí de la Pobla de Mafumet de 56 anys

Detall d'un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu Detall d'un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu REUSDIGITAL.CAT
Successos Reus Digital
Dilluns, 24 Setembre 2018 13:36

Pels volts de les 10:30h d'aquest dilluns, i segons ha informat el cos dels Mossos d'Esquadra, s'ha produït a Reus un accident laboral mortal a l'empresa Borges. Els fets han ocorregut mentre un treballador realitzava treballs de manteniment en el sostre d’una empresa i per causes que s’estan investigant, s'ha precipitat des d'uns 10 metres d'alçada.

"Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències", han subratllat fonts policials, no se li ha pogut salvar la vida. La víctima era un home de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Pobla de Mafumet.

La Unitat d’investigació de la comissaria de Reus ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: