Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Controlat l'incendi forestal que ha cremat una zona boscosa de Sant Salvador

Finalment, ha cremat 8.000 metres quadrats al barri tarragoní, segons els Bombers de la Generalitat

Un bomber, ahir, treballant en les tasques d'extinció de l'incendi de la zona forestal de l'N-240, a Tarragona Un bomber, ahir, treballant en les tasques d'extinció de l'incendi de la zona forestal de l'N-240, a Tarragona BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dijous, 26 Juliol 2018 07:19

L'incendi forestal que crema des d'aquest dimecres a la tarda al barri de Sant Salvador de Tarragona, entre el Francolí i l'N-240, ha quedat controlat aquest vespre, segons els Bombers de la Generalitat. Finalment, la superfície afectada ha estat de 8.000 metres quadrats, segons els Agents Rurals. En les tasques d'extinció, hi ha participat set dotacions terrestres dels Bombers i els dos mitjans aeris, un helicòpter de comandament i un altre de bombarder.

Tot i les flames, l'N-240 no s'ha hagut de tallar ni s'ha vist afectada. El foc ha començat poc abans de dos quarts de set de la tarda i ha afectat sobretot una zona de pins.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: