Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues persones ferides en una deflagració a Segur de Calafell

Descarten cap explosió de gas ja que els joves manipulaven esprais i altres productes químics per al cultiu d'un centenar de plantes de marihuana

Els Mossos d'Esquadra es desplacen cap a l'avinguda Anglaterra de Segur de Calafell Els Mossos d'Esquadra es desplacen cap a l'avinguda Anglaterra de Segur de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Mai 2017 14:13

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats aquest diumenge, a les 10.27 hores, d’una possible deflagració en una casa unifamiliar, de planta baixa i planta pis, a l’avinguda Anglaterra, número 58, de Segur de Calafell.

En arribar els bombers a lloc, que han desplaçat 5 dotacions (2 camions, l’autoescala, i 2 vehicles lleugers de suport i comandament), no hi havia incendi i han comprovat que la deflagració, la causa de la qual es desconeix, ha afectat dues plantes. Les lectures amb l’explosímetre han descartat la presència de gas. Dues persones han resultat ferides i després de fer una inspecció de tot l’immoble, s’han descartat més afectats.Els joves haurien manipulat productes químics -com esprais- que feien servir per al cultiu d'un centenar de plantes de marihuana.

Es tracta d’una casa unifamiliar adossada però no hi hagut afectació a les cases del costat. A l’arribada dels efectius s’havien desallotjat els veïns, i es manté aquest desallotjament preventiu fins que l’arquitecte municipal faci una valoració dels possible danys estructurals.

Els ferits, dos homes de 29 i 26 anys, han estat evacuats amb l’helicòpter del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb cremades greus a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Fins al lloc s’hi ha desplaçat 4 ambulàncies i dos helicòpters del SEM, 2 patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, i efectius de la Policia Local de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: