Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una taca de fuel-oil fa activar el Pla Interior Marítim del Port de Tarragona

La taca s'ha detectat en les aigües al costat del pantalà de Repsol

Imatge d'arxiu d'una barrera de contenció que es va col·locar per protegir la zona del port que estava neta, a causa d'un vessament d'hidrocarbur Imatge d'arxiu d'una barrera de contenció que es va col·locar per protegir la zona del port que estava neta, a causa d'un vessament d'hidrocarbur EL PUNT AVUI
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 03 abril 2017 19:58

A les 17.25 hores d’avui, el Port de Tarragona ha activat el Pla Interior Marítim (PIM) en nivell 1, com a conseqüència del vessament de una taca de fuel-oil, de 30 metres d'ample per 5 de llarg, que s’ha detectar en les aigües al costat del pantalà de Repsol. Aquesta s’ha pogut contenir però Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla CAMCAT d'emergències per contaminació accidental de les aigües marines a Catalunya.

En aquest moments, s’està treballant en la recollida del vessament, que està confinat per les barreres de contenció. La ràpida actuació dels equips de Sasemar, Bombers Parc Port, Boteros, remolcador Remo, Repsol i Policía Portuària i també la direcció del vent cap al moll de Cantàbria faciliten les tasques de recollida i control.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: