Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibres solidaris amb els malalts de càncer, aquest dissabte al Vendrell

El Museu Deu acull la presentació de dos llibres de l'escriptora Marisol Zafra, que destinarà els fons recaptats als malats de càncer i a les seves famílies

El Museu Deu del Vendrell acollirà aquest dissabte al migdia la presentació de dos llibres de l'escriptora Marisol Zafra El Museu Deu del Vendrell acollirà aquest dissabte al migdia la presentació de dos llibres de l'escriptora Marisol Zafra ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 07 Octubre 2022 11:53

Aquest dissabte 8 d'octubre, a les 12 h, el Museu Deu del Vendrell, serà l'escenari de l'acte 'Llibres Solidaris', a càrrec de l'escriptora Marisol Zafra del Barco. Els diners recaptats en aquest acte organitzat per la Delegació del Vendrell de la Lliga Contra el Càncer aniran destinats als malats de càncer i a les seves families.

L'escriptora Marisol Zafra del Barco és molt activa en la lluita contra el càncer, malaltia que també pateix i que ja ha escrit diversos llibres relacionats. En aquesta ocasió, l'escriptora presentarà els seus llibres 'Inocente verano de juventud' i 'Nunca dejes de latir'.

Des de la Delegació del Vendrell volen agrair "la implicació de la Marisol Zafra per la seva aportació i solidaritat a la nostra Delegació del Vendrell de La Lliga Contra el Cáncer per l'organització de l'acte".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: