Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bona acollida de la nova campanya de donació de sang a Constantí

Dijous passat, es van arribar a realitzar fins a 27 donacions, amb tres nous donants

El local de la Llar de Jubilats i Pensionistes va acollir aquest dijous 6 de maig una nova campanya de donació de sang a Constantí El local de la Llar de Jubilats i Pensionistes va acollir aquest dijous 6 de maig una nova campanya de donació de sang a Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Mai 2021 07:43

El local de la Llar de Jubilats i Pensionistes va acollir el dijous 6 de maig una nova campanya de donació de sang a Constantí, que va comptar amb una elevada participació. La resposta de la ciutadania va ser novament prou bona i es van arribar a realitzar fins a 27 donacions (amb 3 nous donants). Durant la donació es van prendre les mesures sanitàries i de prevenció corresponents. Des del consistori constantinenc, a través de les xarxes socials oficials, s’ha donat les gràcies a la col·laboració ciutadana i s’ha agraït la solidaritat dels convilatans en les circumstàncies actuals a causa de la pandèmia per la Covid-19.

L'anterior campanya de donació de sang a Constantí es va fer a finals del mes de setembre passat, al'Escola d'Adults Municipal.

Es preveu que les donacions de sang puguin recular a causa de l'aixecament de les restriccions de mobilitat. Els hàbits de la ciutadania s'han anat modificant a causa de la Covid, però els hospitals mantenen les necessitats per als malalts. Es calcula que cada dia continuen fent falta entre 800 i 1000 donacions de sang.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: