Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de l'Arboç habilita una nau per a fer vacunacions i proves mèdiques

El consistori ha firmat un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió gratuïta d’una nau per aquesta fi

Imatge de l'interior d'un espai de la nau habilitada per a fer vacunacions i proves mèdiques Imatge de l'interior d'un espai de la nau habilitada per a fer vacunacions i proves mèdiques AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 05 Novembre 2020 16:26

L’Ajuntament de l’Arboç ha firmat un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió d’una nau industrial que actualment estava en desús que s’utilitza, des del passat 22 d'octubre, com a espai per a vacunacions i proves mèdiques. L’espai habilitat es troba molt proper al CAP de l’Arboç facilitant molt la feina als professionals de la salut. L’Ajuntament ha dut a terme una recerca d’espais per tal d’ajudar al Departament de Salut a buscar una alternativa per a la vacunació gripal i de proves pcr durant aquest hivern.

Es tracta d’una mesura excepcional per millorar el circuit de les vacunacions i evitar que es puguin produir aglomeracions de persones, tenint en compte que és el CAP el responsable de la vacunació de la campanya de la grip. Tal i com ha recordat l’alcalde Joan Sans, “ens trobem davant d’un escenari on és primordial evitar la propagació del virus de la COVID-19 i per això fem una crida a la responsabilitat de tothom.”

L’Ajuntament vol agrair a supermercats SPAR la cessió gratuïta de la nau i la gran predisposició i col.laboració que han mostrat en tot moment. Per la seva banda, l’Ajuntament ha aportat recursos per a l’adequació de l’espai i el Consorci Sanitari de Santa Tecla hi aporta els professionals i s’encarrega de la neteja i desinfecció de l’espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: