Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament del Vendrell repartirà més de 5.500 mascaretes a la població major de 70 anys

Les repartirà Protecció civil, casa per casa, de manera que ningú hagi de sortir per recollir-les

Les mascaretes aniran en un sobre i s'acompanyaran d'una cata de l'alcalde i una altra de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís Les mascaretes aniran en un sobre i s'acompanyaran d'una cata de l'alcalde i una altra de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 17:03

L’Ajuntament del Vendrell repartirà, a partir d’aquesta setmana, un total de 5.582 mascaretes a totes les persones majors de 70 anys. Les mascaretes, que han estat comprades per l’Ajuntament, seran distribuïdes pels membres de Protecció Civil domicili a domicili, de maner que ningú haurà de sortir de casa per anar-les a recollir.

Tant aviat l’Ajuntament pugui disposar de més mascaretes, s’intentarà ampliar l’abast de distribució a altres franges d’edat, però s’ha decidit començar per la població de més de 70 anys, ja que és considera la població de més risc davant de la COVID19.  

Les mascaretes aniran acompanyades d’una carta de l’alcalde, Kenneth Martínez, i d’una altra de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís, com a membre de la Xarxa de Suport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: