Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pius Hospital de Valls necessita equips de protecció individual per obrir una zona de crítics

Fan una crida a empreses que fabriquin o utilitzin les granotes de protecció

El Pius Hospital de Valls, en una imatge d'arxiu El Pius Hospital de Valls, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Març 2020 17:59

Personal del Pius Hospital Valls ha fet una crida a la col·laboració d'empreses o indústries per poder aconseguir equips de protecció individual (granotes o "monos"). Les granotes de protecció són necessàries per poder obrir una zona de crítics i semicrítics afectats pel Covid-19.

D'altra banda, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha expressat el seu agraïment a l'empresa vallenca Cantabria Labs-Stangest per haver fet una donació de 1.200 pots de solució desinfectant hidroalcohòlica per distribuir a les entitats locals.

En els últimes dies, han estat diverses les mostres de suport per part d'empreses i comerços vallencs. Sense anar més lluny, Distribucions Comercial Verdún ha fet una donació de material de neteja i desinfecció i, la setmana passada, el Fèlix Hotel va oferir habitacions per a metges de residències i hospitals, entre altres gestos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: