Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena de professionals d'entitats socials debaten sobre "els afectes i efectes de la cura de l'altre"

La jornada organitzada pel Fòrum Psicoanalític de Tarragona es va celebrar dissabte a l’església de Sant Miquel del Pla

Un moment de la jornada organitzada pel Fòrum Psicoanalític de Tarragona sobre “els afectes i els efectes de la cura de l’altre” Un moment de la jornada organitzada pel Fòrum Psicoanalític de Tarragona sobre “els afectes i els efectes de la cura de l’altre” Camp Lacanià Tarragona ACPT / FPT
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Octubre 2019 11:25

El passat 19 d’octubre es va celebrar a l’església de Sant Miquel del Pla de Tarragona la jornada organitzada pel Fòrum Psicoanalític de Tarragona sobre “els afectes i els efectes de la cura de l’altre”. L’acte va transcórrer al llarg del matí amb la participació de diferents professionals del camp social provinents de Tarragona, Barcelona i Lleida, i reconegudes entitats com La Muntanyeta o l’Associació Plansó per a persones adultes amb autisme.

Els assistents van coincidir en apreciar aquesta jornada com una trobada per al debat plural i productiu. El programa incloïa l’exposició i anàlisis d’experiències concretes que enfronten a diari els professionals que treballen en els dispositius d’atenció social de la ciutat.

jornada cura de altre Tarragona

Aquesta proposta s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de la Reial Germandat de Jesús Natzarè de Tarragona, que ofereix a la ciutat un espai polivalent en l’església de Sant Miquel del Pla, un innovador escenari per a les propostes culturals i socials de les entitats tarragonines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: