Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gaudí Centre s'il·luminarà de rosa a favor del càncer de mama

L'edifici reusenc s'il·luminarà el dissabte 19 d'octubre amb l'objectiu d'afavorir la conscienciació de la població sobre la prevenció, detecció i cura del càncer de mama

La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà dissabte de color de rosa La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà dissabte de color de rosa REUS.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2019 21:29

La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà aquest dissabte dia 19 d'octubre de color de rosa per tal d'afavorir la conscienciació de la població sobre el càncer de mama, la seva prevenció, detecció i cura.

El color rosa s'associa al càncer de mama des que l'any 1990 la Fundació Susan G. Komen del Càncer de Mama va regalar viseres rosades als supervivents d'aquest tipus de càncer que corrien la Marató per la Cura.

Aquest hivern passat es va realitzar un canvi en la il·luminació de la façana del Gaudí Centre amb un nou sistema d'enllumenat led que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tant a nivell de colors, com d'intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

Aquesta versatilitat en la il·luminació permet identificar l'edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat en esdeveniments, jornades i campanyes determinades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: