Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Espluga s’uneix a la campanya solidària "Mulla’t" per l’Esclerosi Múltiple

El divendres 23 d'agost també es farà l’activitat “Piscineja” que es va haver de suspendre per mal temps durant la Setmana de la Joventut

El "Piscineja" és una de les activitats que es va suspendre per la Setmana de la Joventut a causa del mal temps El "Piscineja" és una de les activitats que es va suspendre per la Setmana de la Joventut a causa del mal temps ARXIU / AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Agost 2019 20:42

La regidoria d’Esports i Ciutadania de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha impulsat la participació a la campanya “Mulla’t” que tindrà lloc el divendres 23 d’agost a la piscina municipal. A partir de les 12 del migdia hi haurà venda de marxandatge de la campanya solidària "Mulla’t" per l’Esclerosi Múltiple a la piscina i, de les 17 a les 19h, se celebrarà el "Piscineja", amb activitats per infants i joves. El "Piscineja" és una de les activitats que es va suspendre per la Setmana de la Joventut a causa del mal temps.

Les activitats estaran dinamitzades per la tècnica de joventut del PIJ Francolí, Estel Bové, i els i les joves de l’entitat Aüvenguen, ja que aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament. L’accés a la piscina no serà gratuït, sinó que caldrà pagar l’entrada corresponent o fer ús dels abonaments.

El "Mulla't"

La Fundació FEM, Fundació Esclerosi Múltiple, organitza des de l’any 1994 el "Mulla’t". Cada any la fundació demana a entitats i ajuntaments de tot Catalunya la col·laboració per coorganitzar conjuntament el Mulla’t, una activitat que s’organitza a les piscines de més de 600 pobles i ciutats. L’objectiu és recaptar fons per lluitar contra l’Esclerosi Múltiple, una malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com la malaltia de les mil cares.

L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: