Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Fletxes Solidàries’ a Constantí, un projecte adreçat a pacients amb càncer de mama

El Club de Tir amb Arc Constantí acull tots els dimecres a dones operades d’aquesta malaltia per tal que puguin fer un exercici de rehabilitació

Els responsables del projecte 'Fletxes Solidàries' durant l'acte de presentació Els responsables del projecte 'Fletxes Solidàries' durant l'acte de presentació AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 24 Gener 2019 17:35

El Club de Tir amb Arc Constantí, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Lliga contra el Càncer, ha posat en marxa el projecte ‘Fletxes solidàries’ per prevenir el limfedema. El club, de forma gratuïta, acull tots els dimecres a dones operades perquè facin exercicis de rehabilitació després de la cirurgia.

La pràctica del tir amb arc contribueix a la rehabilitació de les pacients, tal com va demostrar un estudi elaborat per l’Hospital Infanta Leonor l’any 2016. En concret, ajuda en la prevenció del limfedema, inflamació causada per una acumulació de líquids a l’extremitat superior per la falta de drenatge limfàtic a causa de l’extirpació dels ganglis axil•lars durant la cirurgia.

De moment, un total de set dones ja estan participant en aquest projecte. És una activitat oberta a totes les dones que s’hagin operat de càncer de mama. Les inscripcions poden fer-se a la Lliga Contra el Càncer o al mateix Club de Tir amb Arc Constantí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: