Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència sobre les infeccions de transmissió sexual a Montblanc

Tindrà lloc aquest divendres 25 de gener, a les 19:00h, a la sala d’actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà a càrrec de la microbiòloga Antonieta Andreu

Catalunya és la comunitat autònoma que més infeccions per VIH té entre el col·lectiu gai Catalunya és la comunitat autònoma que més infeccions per VIH té entre el col·lectiu gai CAT DIÀLEG
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Gener 2019 12:15

Aquest divendres la sala d’actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà, ubicat a Montblanc, acollirà una xerrada col•loqui sobre les infeccions de Transmissió Sexual, adreça principalment a gent jove de la Conca.

Durant la xerrada se’n tractaran les infeccions més prolíferes com són: el virus del Papil•loma, Clamídies, Herpes, Gonocòccia, Sífilis i VIH. També es parlarà sobre quin és el risc d’adquirir-les, els seus símptomes, com detectar-les i com es poden evitar.

La xerrada ‘Les infeccions de Transmissió Sexual aquí i ara: una epidèmia amagada’ es realitzarà aquest divendres 25 de gener, a les 19:00h, amb la ponència de la Dra. Antonieta Andreu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: