Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Visca Els Pallaresos i Bona Festa Major de Sant Salvador!"

Opinió Maite Llonch Simó
Dissabte, 28 Juliol 2018 11:59

Estimats veïns i veïnes:

Aquesta, serà la quarta Festa Major de Sant Salvador, en la que tinc l’honor de participar. He viscut molt bons moments i he aprés moltes coses, i sobretot he conegut molta gent implicada, i amb ganes de festa, que la seva constant és participar i alegrar aquests dies, en que ens sentim una mica més propers els uns dels altres, compartint taules, riures i ganes de passar-ho en gran!

De nou ens retrobem, per conviure aquests dies de festa amb germanor i sense perdre l’esperit festiu i familiar que ens representa. La nostra Festa Major, la tenim a tocar, i volem gaudir-la de valent!
Com sempre intentem arribar a tothom, grans i petits, per fer d’aquesta Festa, un espai per disfrutar i conviure.

El nostre esperit, es potenciar i afavorir els actes i activitats iniciades en exercicis anterior, i per diferents motius es van deixar de fer. És per això, que des de l’exercici 2015, hem seguit apostant per la Baixada de les Carretòmines, que malgrat feia uns anys que es va deixar de fer, l’hem volgut recuperar, i celebrem tots plegats el seu 10è aniversari. El mateix vam fer amb la Gran Cursa Ciclista, que aquest any celebra la seva 44 edició.

Agraïm a tota la gent implicada, gent anònima, entitats, associacions que viuen aquesta Festa amb sentiment i que any rere any s’esforcen per participar i fer d’aquesta festa, una festa de tots! També agraïm als veïns més propers la seva comprensió per les molèsties, tot i que hem volgut conscienciar-nos i respectar, dins de tot el possible, l’horari dels veïns afectats, intentant fer un programa de festes, que vetlli per la convivència veïnal.

Pensem amb els joves, aquest any la Festa Loca FM, ens farà ballar fins la matinada, tindrem concert amb grups del nostre país, Buhos i Itaca Band, ens deleitaran amb la millor música en directe!! També pensem amb la nostra gent, la gent de sempre podrà gaudir de l’orquestra Maravella, una orquestra que va ser tot un referent al nostre municipi. Els més petits també tindran un seguit d’activitats, així com el tobogà gegant, que ens refrescarà de valent.

No ho dubteu, aquesta festa, és la nostra festa, on segur que hi trobareu actes que us faran gaudir de valent! Comptem amb tu!

Visca Els Pallaresos i Bona Festa Major de Sant Salvador!!

Maite Llonch Simó

Maite Llonch Simó

Regidora de Festes de l'Ajuntament dels Pallaresos

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: