Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els grallers de la Colla Vella participaran en la IV edició de Les Músiques del Concurs a Tarragona

Els vallencs interpretaran el Toc de gralla, Dolors de Munt, Only You i Sweet Caroline

Els músics de la Colla Vella Xiquets de Valls en l'anterior edició de Les Músiques de Concurs Els músics de la Colla Vella Xiquets de Valls en l'anterior edició de Les Músiques de Concurs COLLA VELLA XIQUETS DE VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2023 09:00

El Grup de Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls participaran en la IV edició de Les Músiques del Concurs. Un acte que se celebrarà, el 14 d’agost a les 19.30 h, a la plaça de les Cols de Tarragona, organitzat pels Xiquets de Tarragona i que, a més, comptarà amb la presència dels Xiquets de Reus.

Cançons

El Grup de Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls interpretaran el Toc de gralla, Dolors de Munt, Only You i Sweet Caroline.

Història del Grup de grallers

El Grup de grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls es va formar l’any 1981, impulsat per Jaume Vidal i Vidal. Els responsables de la Colla Vella es van trobar amb la necessitat de tenir un grup de grallers propi, degut a la dificultat del moment per trobar grallers i timbalers que els poguessin acompanyar en les cercaviles i actuacions.

Així doncs, el mestre Vidal i Vidal va començar a formar un grup de joves amb interessos musicals l’any 1980, i l’any 1981 la Colla Vella ja comptava amb grup de grallers propi, fins a l’actualitat.

Durant el 1981, Jaume Vidal acompanyava als integrants del grup, però de mica en mica va anar deixant pas als nous integrants. Des del primer moment han sigut els mateixos membres del grup que s’han encarregat de la formació de nous membres per garantir el relleu i la continuïtat d’aquest grup.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: