Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellvell del Camp estrena diada castellera

La plaça Catalunya ha estat l'escenari de l'actuació dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Cambrils

3de7 descarregat pels Xiquets de Reus a la segona ronda de la Diada Castellera de Castellvell 3de7 descarregat pels Xiquets de Reus a la segona ronda de la Diada Castellera de Castellvell XIQUETS DE REUS
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juliol 2022 13:50

La plaça Catalunya de Castellvell del Camp s'afegeix, des d'avui, a les places de la temporada castellera. La Festa Major de Santa Anna ha estrenat aquest diumenge al migdia la nova Diada Castellera, que ha acollit les actuacions dels Xiquets de Reus i dels Xiquets de Cambrils

Els Xiquets de Reus, que venien l'endemà d'una bona actuació al Catllar, han descarregat el 4de7, el 3de7 i el 7de6 i, després de les tres rondes han completat un pilar de 5 i s'han acomiadat amb 3 pilars de 4.  Per la seva banda, els Xiquets de Cambrils han descarregat el 3de6, el 3de6 amb agulla i el 3de6 aixecat per sota, i han finalitzat la diada amb un pilar de 4.

Durant la jornada castellera, els integrants d'ambdues colles del Baix Camp han ajudat fer les pinyes. En acabar la diada, la ciutadania ha gaudit d'un bon i fresquet vermut i uns pinxos que han ofert algunes entitats del poble, tot amanit amb la Xaranga Bufacanyes.

La jornada de diumenge es completarà a les 18 h, amb una sortida ciclista familiar pels voltants del poble, acompanyats del Club Ciclista de Castellvell del Camp, i a les 21h, l'espectacle teatre-musical 'Tribut al Rei Lleó', amb les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: