Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor Ton Ballester, cofundador, cap de colla i president dels Xiquets de Reus

La colla de la camisa avellana també destaca la seva tasca per poder aconseguir el local

Els Xiquets de Reus estan de dol per la mort de Ton Ballester Els Xiquets de Reus estan de dol per la mort de Ton Ballester XIQUETS DE REUS
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 24 abril 2020 19:06

Els Xiquets de Reus han comunicat aquest divendres, a través de les xarxes  socials, la mort de Ton Ballester, qui va ser soci fundador de la colla, cap de colla i també president. Els de la camisa avellana també destacaven que "la seva tasca va ser decisiva perquè ara puguem gaudir del local que tenim. Gràcies per tant, amic!"

Els Xiquets han expressat el seu condol amb "una abraçada enorme a la seva família". Durant el dia han arribat moltes mostres de condol procedents del món casteller, com les expressades per la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell, els Castellers d'Altafulla, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo, entre altres agrupacions.

Amb la mort de Ton Ballester, el món casteller torna a estar de dol l'endemà mateix de la defunció de Celestino Altés "Tino", històric casteller de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: