Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Colla Joves Xiquets de Valls obrirà la jornada de diumenge del XXVIIè Concurs de Castells

Els Nens del Vendrell seran els encarregats d'obrir plaça el dissabte

Col·locació de les colles castelleres en el XXVIIè Concurs de Castells Col·locació de les colles castelleres en el XXVIIè Concurs de Castells CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Setembre 2018 18:07

La XXVIIa edició del Concurs de Castells de Tarragona ha sortejat l'ordre d'actuació i la col·locació de les 42 colles que participaran tant a la Tarraco Arena Plaça (TAP) com a la plaça del Castell de Torredembarra. En un acte celebrat aquest dissabte al matí a l'Antiga Audiència de Tarragona, s'ha establert que la Colla Joves Xiquets de Valls obrirà plaça a partir de les deu del matí el diumenge 7 d'octubre, i que les 12 colles es distribuiran en tres grups: A, B i C. Les colles actuaran en solitari si es prova un castell igual o superior al 4d9f. Pel que fa a la jornada del 6 d'octubre, hi actuaran 19 colles i els Nens del Vendrell seran els primers d'enlairar les seves construccions.

D'altra banda, el diumenge 30 de setembre, a Torredembarra, hi actuaran 11 colles i, en aquesta ocasió, els Castellers del Poble Sec seran els primers a actuar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: