Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últim assaig dels Xiquets del Serrallo a la T4 del Moll de Costa

La colla ja compta amb l’autorització d’ús del local nou situat a l’inici del Moll

Nou local dels Xiquets del Serrallo. Nou local dels Xiquets del Serrallo. EL PUNT AVUI
Món casteller Redacció Infocamp
Dijous, 02 Març 2017 11:00

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona ha informat que el proper divendres, 3 de març, es realitzarà l’últim assaig a la T4 del Moll de Costa, lloc provisional des de l’agost de 2014.

En la reunió celebrada a la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT), representants d’aquesta i dels Xiquets del Serrallo han arribat a l’acord de posar fi a l’interinatge de l’assaig a la T4. Això ha estat possible perquè, finalment, des de l’Ajuntament de Tarragona s’ha comunicat a la colla que tenen l’autorització d’ús del nou local, ubicat al Moll de Costa número 1.

Sense aquesta autorització, la colla no podia celebrar cap activitat al local nou, però sí que hi havia pogut fer mudança d’objectes i documents. Tot i així, la mudança encara està per finalitzar, per la qual cosa l’entitat fa una crida als seus integrants per realitzar-ne un esprint final.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: